ACTUALITAT  

L’agent de Martínez Quarta fixa a Ayala i Otamendi com a “models a seguir”

Per Xema Tarazona · 21 Abril, 2020

Martínez Quarta és un central argentí de gran projecció que ha estat sonant per al València CF les últimes setmanes. Tot i això, el seu agent, Gustavo Goñi, en una entrevista per a Superdeporte, ha explicat que que no té “certeses” de l’interès de l’València CF en el futbolista més enllà del que s’ha escrit a la premsa tant argentina com espanyola.

A més, ha explicat que el defensor argentí té dos referents en la seua formació que han vestit la camiseta blanquinegra. Eixos “models a seguir” són el ‘ratón’ Fabián Ayala, un dels millors centrals de la història del València CF, i el ‘general’ Otamendi, que va abandonar l’entitat en 2015 deixant un gran record. “Ayala i Otamendi són miralls en els quals s’ha fixat per característiques i posició”, ha assenyalat.

De fet, Goñi ha assegurat que “el València CF és un club amb molta tradició per als argentins. Com dic, seria un desafiament gran, molt bonic, per a Lucas el de jugar allà. Òbviament, li encantaria enfrontar-se a aquest desafiament”.

Al respecte, també ha dit que per a Martínez Quarta seria “un honor que un club d’importància a Espanya i Europa com el València CF es fixara en ell”. A més, ha afegit que “Lucas està guanyant jerarquia a gran velocitat”.

Futur lligat a Europa 

Martínez Quarta no només ha despertat l’interés del València CF, sinó que va més enllà i altres equips d’Europa ja s’han interessat pel defensor argentí de 23 anys que ja ha sigut, fins i tot, convocat en la selecció de Lionel Scaloni.

De fet, el seu agent ha explicat que creu que “el futur de Martínez Quarta estarà lligat amb un gran club a Europa”. La premsa italiana està fent resó d’un possible interés de Milán i Inter. Des d’Anglaterra també pareix que entitats important estan seguint-lo.

Goñi ha conclòs dient que “Martínez Quarta té capacitats i potencial de gran defensor, podria deixar el seu segell en qualsevol club de el top europeu com, per exemple, van fer al València Ayala i Otamendi”.

De moment, el central té vincle contractual amb River el 30 de juny de 2021 i està a l’espera de rebre ofertes importants. Les dos parts, pel que pareix, estarien encantades en un fitxatge a continent europeu.