+  ACTUALITAT  FITXATGES  

L’agent de Diawara explota davant l’actitud del Bolonya

Per Blanquinegres · 30 Juny, 2016

L’agent d’Amadou Diawara, Daniele Piraino ha explotat davant l’actuació a les negociacions del Bolonya en unes dures declaracions emeses a l’Sky Sports. L’advocat italià i representant del guineà ha parlat per primera volta al voltant de l’operació amb el VCF, culpant a l’entitat rossoblu de torpedejar les negociacions durant les anteriors setmanes.

Amb el València, es tracta des de fa tres mesos, Pitarch va venir a Milà tres vegades però mai va poder parlar amb Fenucci. Fins ara, el Bologna ha fet caure l’oferta mes concreta, sobre els 10 milions.

Fins ara, no s’ha rebut alguna oferta per a pujar el salari en el Bolonya… ningun salari prop del valor d’un jugador que pot costar 20 milions. El Bolonya diu que el jugador val 20 milions? Bé, i per què ell està rebent 3.000 euros per mes? Vull que aquesta situació es resolga abans del mes d’agost: el directiu del Bolonya coneix el que Diawara vulgues: i és marxar-se.

Estes declaracions coincideixen després de la informació que hui Blanquinegres.com arreplega en la que el VCF passa en mode ‘all in’ com si d’una taula de pòquer es tractarà per tal de convèncer al jugador de jugar sí o sí de blanquinegre la propera temporada amb un contracte de cinc milions d’euros per cinc temporades, enormement superior als 70000€ que el futbolista rep actualment al Bolonya i que provocaria un canvi d’actitud de Diawara amb el seu equip per tal de buscar l’anhelada eixida cap a Mestalla.