ACTUALITAT  

L’agent de Baraja es reunirà amb Lay Hoon i Corona per conéixer les condicions de la seua continuïtat

Per Manel Rumbau · 18 Abril, 2024

L’entrenador del València, Rubén Baraja, va complir fa poc menys d’un mes 50 partits com a tècnic del club de Mestalla, del qual ja és llegenda com a jugador en ser peça fonamental en els èxits de l’entitat a inicis dels 2000. En la seua trajectòria a la banqueta valencianista, el preparador de Valladolid ha complit de manera excel·lent el seu paper com a màxim responsable al terreny de joc d’un equip de mínims que, per circumstàncies del perill de descens la temporada passada, va tindre que comptar amb jugadors del Mestalla com Javi Guerra, Diego López o Fran Pérez i que, durant el transcurs de la present campanya, es troba lluitant per Europa per a sorpresa de tots. 

Amb açò pel mig, és evident que cal destacar el futur de Rubén Baraja al València. Com bé va informar Blanquinegres al seu dia, durant el mes de maig es produiran reunions importants per a conéixer i determinar el futur del Pipo, ja no sols per a la següent temporada, si no també per a una renovació més enllà de 2025. Abans que es produïsquen eixos contactes entre el club i Rubén Baraja, el seu agent, Manuel García Quilón s’asseurà amb el tècnic per a presentar-li una llista d’arguments a favor i en contra per a la seua continuïtat en el club. En eixa reunió, per tant, es posarà en una balança la nul·la inversió que vol realitzar Peter Lim i l’objectiu al qual aspirar la pròxima temporada.

Altra reunió… però amb Corona i Lay Hoon

El futur de Baraja, ara mateix i com és evident, es troba entre reunió i reunió. Segons ha informat Ser València, l’agent del jugador, García Quilón, té programat anar a València la primera setmana de juny per tal de reunir-se amb Lay Hoon i Miguel Ángel Corona. L’objectiu de l’encontre, al igual que amb el previst amb Baraja, no és altre que conéixer de primera mà si compliran o no els desitjos de l’entrenador valencianista, ja siga en l’apartat de fitxatges o en altres aspectes importants. 

De moment, Rubén Baraja té contracte amb l’entitat de la capital del Túria fins l’any 2025.