La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’agent d’Arthur: “Espere que l’operació es tanque prompte”
,

L’agent d’Arthur: “Espere que l’operació es tanque prompte”

COMPARTIR

El València està esperant eixides per a poder tancar incorporacions. Des que s’anuncià a Gattuso com l’entrenador del primer equip, l’italià ha sigut capaç de convéncer a alguns futbolistes perquè firmaren pel club che, però la situació respecte al Fair Play Financer provoca que alguns d’ells es cansen d’esperar i fitxen per altres equips.

No fa la impressió que siga el cas d’Arthur. El migcampista de la Juventus està decidit a eixir, ja que allí no és titular i este any és de Mundial i vol anar a Qatar. El brasiler ja ha afirmat a Gattuso la seua voluntat de jugar al València, i hui ha sigut Pastorello, el seu agent, qui ho ha confirmat amb estes declaracions:

Hi ha un interés (del València CF) i espere que l’operació es tanque prompte. Arthur vol anar, un gran jugador com ell no pot quedar-se en la banqueta. Esperem trobar-li prompte una eixida de la Juventus.

L’arribada d’Arthur està supeditada a l’eixida de Maxi Gómez o Marcos André per dos raons: la primera és que cal alliberar massa salarial i la segona és que cal que ixca un extracomunitari, ja que el València ja té tres: Maxi Gómez, Marcos André i Samu Lino.