+  ACTUALITAT  

L’afició rebutja a Ayestarán des de les xarxes socials

Per Blanquinegres · 16 Maig, 2016

Amb el dilema obert de vore quina serà la decisió final per el futur de la banqueta valencianista a partir del pròxim 30 de maig, l’afició ja trau el seu poder dins de les possibilitats. A través de les xarxes socials, en concret, a Twitter, el valencianisme tracta de fer valdre la seua opinió a partir dels 140 caràcters.

Esta corrent d’opinió circula al volant de la negativa a la continuïtat de Pako Ayestarán com a tècnic del VCF per a la propera temporada que ja es comença a planificar. L’etiqueta o ‘hastag’ #AyestaranNo va convertir-se ahir diumenge en tendència, és a dir va calar dins dels cercles valencianistes. En altra línia de lectura, estes reivindicacions fan vore que respecte la no continuïtat d’Ayestarán és unànime. No passa el mateix respecte els possibles substituts i l’ample espectre existent.

tweet ayestara

Hui dilluns arrancara el compte enrere per tal de saber el camí que Peter Lim vol executar i així recuperar el bon ull de l’opinió blanquinegra. L’atenció des de hui serà màxima fins que el viatge programat a Singapur finalitze. S’espera que a partir d’eixe moment la planificació esportiva tinga ja per a bé o per a mal, el capità de vaixell.