ACTUALITAT  

L’afició protesta contra el tancament de Mestalla

Per Blanquinegres · 04 Març, 2020

La decisió per part del Ministeri de l’Interior referent al tancament de l’estadi de Mestalla per al partit de tornada dels huitens de final de la Lliga de Campions no ha agradat per a res a l’afició che. Des d’una recollida de signatures a través d’internet com la pròpia associació de penyes del València, han mostrat el seu malestar.

Des de l’Agrupació de Penyes Valencianistes volem mostrar la nostra disconformitat amb la decisió de disputar el València – Atalanta del pròxim dimarts a porta tancada, així com el Getafe – Inter del dia 19.
Malgrat que estem d’acord a prendre mesures per a evitar contagis, abans que tancar un estadi de futbol haurien de plantejar-se moltes altres mesures, cancel·lar vols, controlar més l’arribada de persones de zones de risc.

Creiem que no s’ha tingut en compte el perjudici que aquesta decisió causara al València CF i a la seua afició, en un partit tan transcendental per als nostres interessos en la màxima competició europea de Clubs.

No entenem que es decidisca aplicar aquesta mesura a partits com el del València CF i el Getafe, mentre que es permeta que avions de zones de risc, arriben tots els dies a territori espanyol amb possibles aficionats malgrat que no puguen assistir als partits.

Des de l’Agrupaciò pensem en una possible mesura que podria considerar-se a mig camí, per a minimitzar el risc en aquests partits. Que només es permeta accedir a l’estadi als abonats dels equips, assegurant així que només hi haurà persones d’àmbit local, per tant, minimitzant el risc.

Desitgem es produïsca una correcció o una decisió justa per a tots, ja que hi ha molt en joc”.