ACTUALITAT  

L’afició del Vila-real realitza càntics contra el València en La Ceràmica

Per Alejandro Fernandez · 01 Maig, 2023

Els aficionats del Llevant van rebre l’autobús dels seus jugadors en la seua arribada al Ciutat de València cantant “Peter, quédate” per a riure’s i aprofundir més en la ferida del valencianisme. Però els llevantinistes no han sigut els únics que han cantat aquesta frase aquest cap de setmana, ja que els aficionats del Vila-real també la van cantar ahir en l’Estadi de La Ceràmica en el seu partit contra el Celta de Vigo.

Els dos equips més pròxims han volgut recordar-se del València i de la mala situació institucional i esportiva per la qual travessa. No és la primera vegada que aquests equips es recorden del València i riuen de la seua circumstància negativa. Els aficionats dels dos equips han cantat “Peter, quédate” com a manera de sol·licitud i requeriment al màxim accionista del València, Peter Lim, que no venga i es quede més temps an el club.

A part dels càntics en contra dels interessos valencianistes al Ciutat de València i en l’estadi de La Ceràmica, els aficionats del Cadis també van realitzar càntics en contra del València en el partit que enfrontava als dos en el Nou Mirandilla. Els aficionats del conjunt gadità també van cantar “Peter, quédate”.

Aficionats del Cadis cantant “Peter, quédate”: