+  PRIMER EQUIP  

L’acord per Otamendi es fixa en 45 milions

Per Blanquinegres · 18 Agost, 2015

Segons apunta el diari AS, l’acord per Otamendi ja seria una realitat a falta d’una confirmació oficial de les parts implicades, el VCF i el Manchester City. Com ja es venia apuntat des d’ahir, el principi d’acord era una oferta per Otamendi sense jugadors de per mig que rebaixarà el preu d’eixida, com així es negociava diumenge passat.

Finalment Otamendi acabarà sent jugador del City per a les pròximes 5 temporades a canvi de 45 milions d’euros. En este aspecte, el preu, al final el Club no s’ha enrocat en el preu que marcava la seua clàusula de rescissió, que era de 50 milions d’€. De pas siga dit, esta negociació entre VCF i Manchester City pot amagar altres aspectes passats com podria ser el assumpte d’Álvaro Negredo.

Ara el VCF té l’àrdua tasca de trobar el recanvi de l’argentí en menys de 15 dies, temps que queda per a que es tanque el mercat de fitxatges. A favor de l’entitat de Mestalla dir que eixe objectiu prioritari ja està un tant treballat, ja que, com s’apunta des de la passada setmana el conjunt blanquinegre ja tindria un acord tancat amb Ezequiel Garay per a que siga este el substitut del que era el ‘23’ de Mestalla fins fa molt poc.