+  ACADÈMIA GLOVAL  

L’Acadèmia trau múscul al Futbol Draft

Per Blanquinegres · 06 Abril, 2016

Tot i els problemes al si del primer equip, esportivament parlant, els seus homònims més joves, els integrants de l’Acadèmia GloVal valencianista continua donant signes de gaudir de molt bona salut. Una bona salut que, com exemple d’esta temporada, ha vist al VCF competir davant les millors esquadres juvenils del continent europeu.

Estes bones actuacions han portat a que nou jugadors de la factoria situada a Paterna hagen sigut nominats d’entre els 132 nominats per als prestigiosos guardons Futbol Draft, que reconeixen els futurs valors del nostre futbol compresos entre els 16 i 20 anys.

El porter del Juvenil i del Mestalla, Toni Sivera, Toni Latorre i Alejandro Centelles al lateral, Javi Jiménez a l’eix de la defensa, Carlos Soler, Fran Villalba a la part més ampla del camp i Rafa Mir, Fran Navarro i Toni Martínez com els ‘homes gol’. Estos nou representants blanquinegres superen als huit que la temporada passada representaren i en el que Jose Luis Gayà va eixir guanyador a l’igual que Santi Mina dins de l’onze d’or.

El VCF i tot el valencianisme pot estar segur en presumir de pedrera, sent el quart equip amb major nombre de representats. Per davant encara trobem equips com el FC Barcelona i la seua ‘masia’, Reial Madrid i el Vila-Real. Per darrere trobem equips amb una cultura de pedrera molt més major com la de l’Athletic Club.