La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Acadèmia i la Fundació del VCF se sumen a la lluita contra el càncer
,

L’Acadèmia i la Fundació del VCF se sumen a la lluita contra el càncer

COMPARTIR
728-90

L’AECC de València celebra aquest dimecres la Jornada d’acapte contra el Càncer per la qual col·locarà més de 100 mesos petitòries a la ciutat de València. El València CF, l’Acadèmia VCF i la Fundació VCF participarà com és habitual en aquesta campanya de donació que té com a objectiu recaptar diners per a la investigació contra el Càncer.

Per primera vegada, la Ciutat Esportiva de Paterna comptarà una taula petitòria perquè puguen participar en aquesta Jornada d’Acapte els treballadors de l’Acadèmia VCF així com els xiquets, xiquetes i els familiars que s’acosten a portar als joves jugadors als entrenaments especialment en l’horari vespertí.

Els jugadors i jugadores dels equips de l’Acadèmia VCF participaran com a voluntaris en la taula petitòria, en una acció que obri aquesta temporada el programa #AcademiaEnComunidad pel qual els equips de l’Acadèmia VCF prenen part en diferents accions socials perquè adquirisquen consciència de la responsabilitat social que el València CF com a club i ells com a persones tenen i de la necessitat de col·laborar al mateix temps que donar visibilitat als col·lectius i associacions amb les quals es col·labora. Aquest projecte #AcademiaEnComunidad va ser finalista recentment en els ECA Youth Football Award 2021 que atorga l’Associació Europea de Clubs.