+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

L’Acadèmia GloVal perd el seu far

Per Blanquinegres · 02 Juliol, 2015

L’Acadèmia GloVal del València CF, perd l’home que en poc de temps havia tornat a posar al centre del futbol la metodologia de pedrera, de futur VCF. El laboratori blanquinegre, amb l’adéu de Francisco Joaquin Pérez Rufete, tanca una era en la qual, des d’el querubí fins al Juvenil havia tornat a brillar en molt poc de temps amb el denominador comú, VCF.

Sentiment, seny, identitat blanquinegra… açò i molt més és el que ha aportat Rufete com Manager General als últims dos anys. Recordem, Rufete arribava al VCF dins la mala dinàmica Djuckic, tractant d’implantar un nou model de treball per al Club que ell havia defensat.

Hui la marxa de Rufete deixa un buit difícil de recompondre. La seua dedicació i entrega anava per damunt de tot, i tot per entregar-ho al seu València CF. Rufete dins dels seus plans ha fet sentir futbolista a tot aquell que ha defès la camiseta blanquinegra en cada entrenament, en cada partit, des de Futbol 8, Futbol 11, Mestalla, VCF Femení o VCF.

El seu adéu provoca un xicotet terratrèmol, no només en parcel·la esportiva del 1er equip, sinó dins del propi organigrama del futbol base a Paterna. A banda de l’eixida de Ayala i Salvans, l’Acadèmia GloVal perd de segur altres 5 figures que formaven part de l’equip de treball de formació, metodologia que al seu dia aterraren de la mà i la confiança de Rufete.

Açò, per tant, suposa un fort colp a una secció del conjunt blanquinegre que havia tornat a presumir de bona salut i que ara, haurà de ser corregit de seguida. Una correcció que de paraula de la presidenta, Lay Hoon, serà immediatament millorada. El VCF, que volia ser, i és, una de les millors factories de futbol del país i del continent, no pot perdre el luxe de deixar passar una oportunitat que com ja dèiem, començava a donar el seus fruits.

Per últim, Rufete, tancava la seua etapa com a Manager General amb una carta dirigida a tot el valencianisme. Agraint el recolzament, però espentant per a que el motor del VCF no falle a l’hora de donar el suport que el València CF mereix cada dia. A la mateixa missiva, el ja ex manager general esportiu del Club, no deixava de recordar l’home que el va fer tornar a l’entitat de Mestalla, Salvo, així com el seu nucli de treball a estos últims mesos en direcció esportiva, ‘El Ratón’ Ayala i Joan Salvans.