+  ACADÈMIA GLOVAL  

L’Acadèmia GloVal, millor gestió de tota Espanya

Per Blanquinegres · 21 Novembre, 2014

Un any a fet falta per rebre la qualificació de la Federació noment la Ciutat Esportiva de Paterna com la millor d’Espanya.

 

Paterna, l’Acadèmia GloVal comandada per Rufete, ja és un exemple per al futbol espanyol. Mentres parlava Salvo, en l’apartat esportiu, ha volgut dedicar-li una gran part a la secció que menys expectacions alça, l’Acadèmia GloVal.

El president blanquinegre malgrat la mala temporada passada a nivell del primer equip, ha aprofitat per congratular la gent que treballa per alçar a Paterna dia a dia una maquina de fer jugadors de primer nivell. Una maquinaria que a l’entrada de Salvo al consell, es va proposar traure 1 o 2 jugadors per competir en primera cada temporada. Enguany a la primera plantilla del València hi han 4 jugadors (Carles Gil, Alcácer, Gayà i Robert)

Amb motiu de l’última reunió de la LFP a Vigo, on es trobava la cúpula de la Federació Espanyola, Salvo va transmetre un missatge de part del màxim òrgan que regenta el futbol al nostre país, “tenim la millor gestió de cantera de tota Espanya”.

Una cantera, que a més a més, en paraules del president Salvo, ha vist augmentada la partida pressupostaria, cap al futbol de formació, en un 60%. També s’ha confirmat que a banda de les millores a l’estadi de Mestalla, les instal·lacions de Paterna també tindran les seues millores, sobre tot la residencia.