La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’abonament del València, el més car de La Lliga
,

L’abonament del València, el més car de La Lliga

COMPARTIR

La separació entre el València i la seua afició és notable. El club dirigit per Meriton Holdings té molt complicat guanyar-se la confiança de la gent, més encara després de la gestió d’Anil Murthy com a president del València, que va faltar el respecte a la graderia en més d’una ocasió, fins al punt que passejava per la ciutat amb seguretat personal per possibles agressions que mai es donaren.

L’estiu de sempre

En este context, el departament de comunicació del club està treballant molt per a realitzar campanyes publicitàries que tornen a enganxar a l’aficionat de cara a esta nova temporada, però la realitat és que la gent està vivint l’estiu de sempre: cap reforç i, a més a més, esta temporada no aconsegueixen ni vendre futbolistes.

870 euros

Doncs bé, cal posar en valor que gran part de l’afició valencianista ha contestat a ixa cridada, perquè Ágora Fútbol ha calculat el preu mitjà de l’abonament de categoria adulta de 15 equips de La Lliga espanyola i el més car és el del València, que es situa concretament en 870 euros. En segona posició està el Cadis amb 869 i en tercera el Madrid amb 856 euros.

Foto: Ágora Futbol

Bones xifres de renovació

D’altra banda, els més barats són el Vila-real (246 €) i Elx (265 €). És a dir, els altres dos equips de la Comunitat Valenciana que estan també a la Lliga són els que tenen els abonaments d’edat adulta més barats. Així i tot, el València ja ha sumat més de 30.000 abonats per a esta nova temporada, una xifra considerable tenint en compte la temporada de la qual venim.