ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xifra que va rebutjar el València d’un equip Champions per Gayà

Per Blanquinegres · 27 Septembre, 2023

Gayà s’ha convertit en un jugador insubstituïble i Baraja no es pot permetre donar-li descans. En el partit davant l’UD Almeria el capità del València CF va passar desapercebut a causa de la falta de les pilotes que li van arribar a la banda esquerra.

Les estadístiques no menteixen i diuen que José Luis Gayà és el millor lateral esquerre del campionat espanyol. El capità del València CF és un jugador vital per a Baraja, tant en la faceta defensiva com en l’ofensiva. Els seus números ho avalen ja que és el jugador amb més passades a l’àrea (6) i més passades claus (11).

El de Pedreguer és clau per al bon funcionament del pla de Baraja que planteja un joc creatiu i directe, sense necessitat de dominar la pilota. El carril esquerre és tot seu i els jugadors que li acompanyen com Diego López o Amallah es mouen cap a dins de l’àrea per a deixar la zona exterior a Gayà, que té una precisió exquisida per a posar centres. Quan el capità està en camp el València CF sempre busca la seua banda per a crear joc.

Segons ha informat Relevo, al llarg del mercat de fitxatges la Real va fer una temptativa per a fitxar el lateral valencianista. No es va tractar d’únicament un desig que es comentara en els despatxos del club, sinó que va haver-hi una consulta formal al València Club de Futbol per a conéixer les possibilitats que el capità che abandonara el vaixell.

La Reial Societat estava disposada a oferir una quantitat un poc superior als 10 milions d’euros, però va ser rebutjada per Gayà en primer lloc i després de manera oficial pel club