La millor informació del ValènciaCF en valencià

La xifra per la qual el València vol vendre a Maxi
,

La xifra per la qual el València vol vendre a Maxi

COMPARTIR

Després de la no convocatòria de Maxi Gómez en el partit contra el Sevilla fa just 7 dies, va saltar la bomba a l’entorn del jugador. Maxi Gómez té el fort desig de marxar-se del València C.F i com més prompte siga millor. El motiu que caiguera d’eixa convocatòria va ser per l’excés de pes en la bàscula, no obstant això, no és ni molt menys este problema el que porta arrossegant Maxi amb el cos tècnic des de quasi principi de temporada.

La temporada de Maxi Gómez ha sigut per a oblidar. 16 partits i únicament dos gols i una assistència. Números horribles per al qual hauria de ser el davanter referència del València. A més, són dos ja els enfrontaments que ha tingut Maxi amb el cos tècnic i sembla que s’ha arribat a una situació límit. Excepte canvi de full de ruta de forma molt inesperada, Maxi no jugarà la pròxima temporada al València. Si no es poden donar les condicions per a una eixida a l’hivern, eixirà a l’estiu amb total seguretat.

Des d’eixe mateix dia en què Maxi no va ser convocat, l’agència de representació de Maxi es va posar a buscar ofertes que portar al València per a accelerar la seua eixida immediata del club, segons ha informat la Cadena SER.

El club que aposta més fort per Maxi Gómez és la Fiorentina. El València té intenció de traure un important benefici net pel jugador. Ara mateix queden per amortitzar 15 milions pel futbolista, és a dir, tot el que supere aqueixa xifra serà benefici. Així i tot, els números que s’estan barajant són superiors als 20 milions, prop fins i tot els 25 milions.

Són 6 els dies que resten perquè el mercat es done per conclòs. Encara que ara mateix no és gens senzill que es puga donar l’eixida, caldrà estar atents fins a l’últim segon d’este mercat d’hivern.