ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xifra exacta que li va pagar l’RFEF al VCF per la Supercopa

Per Alex Alfaro · 14 Novembre, 2023

El València i l’RFEF van arribar a un acord per a posar fi a la causa legal que els ocupava des de 2020 per les diferències que existien en les condicions econòmiques a percebre per la Supercopa de l’esmentat any i del passat mes de gener.

La notícia va ser confirmada el mes de juliol i cap de les dos parts va voler fer de manera pública les xifres de l’acord. Aquesta informació ha sigut confirmada per part del club en els seus comptes oficials en les quals les xifres exactes de l’acord que ascendeixen a 5.1 milions d’euros.

Fragment dels comptes oficials

‘Així mateix després de diversos anys de litigis amb l’RFEF pel tema de la Supercopa s’ha aconseguit un acord amb la RREF amb el que s’han pogut reconéixer els drets de la Supercopa tant d’enguany com els provisionats en exercicis anteriors amb uns ingressos totals de Supercopa de 5,1 milions d’euros. 4,0 milions d’euros més que en l’exercici anterior’.

Es tracta d’un bon acord per al València C.F que ha aconseguit que l’RFEF pague 1,7 milions d’euros més del que anava a pagar-li en un primer moment.