Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xifra de tresoreria del València a 30 de juny de 2022

Per Blanquinegres · 09 Agost, 2023

El València començarà la nova temporada de lliga en el Ramón Sánchez Pizjuán amb tan sols un fitxatge en aquest mercat d’estiu. Un fitxatge en el mercat en el qual més s’havia d’haver mogut l’entitat valencianista donada la classificació final de la temporada passada.

Malgrat tots els fitxatges que el club havia d’haver tancat per a formar un grup que canvie la dinàmica i lluite per no descendir a partir d’aquesta setmana en LaLiga, el màxim accionista del València exigeix als directius que hi haja dues eixides més en forma de venda (no de cessió), segons han informat Relevoperquè arriben nous futbolistes a l’entitat che.

Aquesta exigència de Peter Lim ha paralitzat de manera total l’acord aconseguit entre Valladolid i València per a l’arribada de Amallah i l’eixida de Marcos André entre els equips. El jugador valencianista eixiria cap a Valladolid a través d’una cessió, i el requisit donat des de Singapur trenca l’acord entre les parts. Amallah, qui ja tenia la decisió presa d’arribar a Mestalla, valora fitxar per un altre club.

Jugadors que poden obrir l’arribada de futbolistes al València amb la seua eixida són Samu Castillejo i Uros Racic. L’Espanyol va ser amb tot per Castillejo i li respectava el seu salari al jugador, però aquest no va acceptar l’oferta. Samu Castillejo també ha tingut ofertes d’Aràbia Saudita, però de moment no ha acceptat cap per a formalitzar la seua eixida del València. El València vol donar-li la carta de llibertat a Uros Racic a cost zero i buscar-li una eixida que mantinga el seu salari, segons ha informat Relevo.

El València arribarà el divendres a Sevilla amb una plantilla encara més dèbil que la de la temporada passada, i amb únicament el fitxatge de Pepelu. Rubén Baraja va demanar fitxatges en roda de premsa, però Peter Lim no dona “l’OK” cap operació des de Singapur. El club començarà la lliga amb diferents posicions sense cobrir i sense un 9 que garantisca unes xifres golejadores com per a no pensar en el descens.

La xifra de tresorería

El problema principal ve derivat per la falta de liquiditat que té l’entitat i el deute que acumula. Els pagaments immediats ofeguen al club, que a 30 de juny tenies més de 50 milions d’euros de pagaments que va haver de diferir per no poder atendre’ls. A més, segons els últims comptes oficials del club, a 30 de juny de 2022 el club tenia una disponibilitat en caixa de 55.000 euros. És a dir, una tresoreria de 55.000 euros, per a un club de futbol amb despeses mensuals de milions d’euros. Ací, en la falta de liquiditat és on resideix el problema i on Lim ha pegat la tisorada perquè no vol invertir. Lim va haver de posar l’any passat 35 milions d’euros per a poder atendre pagaments i enguany, haurà de tornar a posar. Però com menys haja de posar millor per a la seua butxaca, per això ha paralitzat les operacions.