Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xifra de traspàs que rebrà el València per Marcos André

Per Manel Rumbau · 24 Agost, 2023

Des de l’arribada de Canós, la direcció esportiva del València es troba concentrada, a més de l’operació Rafa Mir, en l’eixida dels descarts de Baraja. L’objectiu, d’aquesta forma, és aconseguir una solució per a Castillejo i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 11 dies que resten de mercat.

En el cas de Marcos André, el club de Mestalla i el Reial Valladolid havien acordat una operació conjunta amb Selim Amallah per tal que el jugador brasiler tornara a Pucela i l’internacional del Marroc arribara a Mestalla. No obstant això, l’operació es va caure perquè Lim volia un traspàs pel davanter valencianista.

Doncs bé, el traspàs que volia Lim pel davanter brasiler és una realitat. Durant el dia d’ahir, el periodista Héctor Gómez va informar que André havia tancat la seua eixida a Valladolid, destí que ha prioritzat el jugador al llarg del mercat d’estiu. Aquesta operació, com hem dit durant els últims dies, és la clau que permet al València fer l’esforç necessari per poder tancar el fitxatge de Rafa Mir (els 2 milions d’amortització que demana el Sevilla).

Les xifres del traspàs de Marcos André

L’operació de venda del brasiler, segons la font citada, es tanca per una quantitat superior als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador. No obstant això, en realitat, la venda serà del 40% dels seus drets, ja que el Valladolid encara disposava del 10%.

A més, el València alliberarà amb l’eixida de Marcos André un salari de 1,8 milions bruts per temporada, ja que aquest anava pujant amb el pas de les temporades. Així mateix, el club de Mestalla tindrà un percentatge important dels drets del futbolista (50%).