ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La xifra d’assistents a la manifestació que ha donat Policia Local

Per Alex Alfaro · 11 Febrer, 2023

El valencianisme ha parlat al carrer. L’Avinguda Suècia s’ha tornat a transformar en el missatge més clar possible contra Meriton i la gestió del València durant els seus últims anys. Amb el pas de les setmanes, serà una imatge que donarà la volta al món i que per descomptat arribarà a Singapur on serà vista per Peter Lim.

Així està ara mateix l’Avinguda Suècia on no hi ha ni un sol centímetre disponible i on és quasi impossible caminar. A pesar que hi ha partit de futbol, l’afició ho ha tornat a aconseguir i ha omplit els carrers de l’Avinguda Suècia.

En breus minuts, quan es complisca el minut 19 de partit, l’afició continuarà entrant de manera civilitzada a l’estadi i ocuparà el seu lloc a Mestalla. No obstant això, el missatge està donat i a partir d’ací serà moment d’animar al València i de lluitar per sumar punts i eixir dels punts de descens.

La xifra que dona la Policia Local

Tal com han confirmat fonts oficials de la Policia Local, la xifra d’assistents a la manifestació de hui en l’Avinguda Suècia ha sigut de prop de 15000 assistents des del minut zero al minut 19, és a dir, mentre es desenvolupava dins de Mestalla el partit entre el València i l’Athletic Club de Bilbao.