ACTUALITAT  

“La vostra traïció, la nostra sentència”, el missatge que encapçalarà la manifestació de demà

Per Blanquinegres · 01 Març, 2024

Demà a les 17.00 es juga un dels partits més importants per al valencianisme. Una de les poques oportunitats al llarg de l’any perquè l’afició de “a peu” demostre al carrer quin és el seu pensament de manera massiva. També per a enviar un missatge als polítics que continuen oberts a negociar amb Peter Lim i no centrar els seus esforços en què venga les seues accions, com van prometre durant la campanya electoral.

La vostra traïció, la nostra sentència”, serà el missatge que encapçalarà la manifestació amb una pancarta gegant que serà portada per valencianistes. Es tracta d’una capçalera amb un contingut clar per als polítics i la societat valenciana. No obstant això, des de Libertad VCF, els principals organitzadors de la manifestació, han demanat que tots els valencianistes acudisquen amb les seues respectives pancartes.

La protesta arrancarà a les 17.00 en la Plaça de l’Ajuntament, més concretament al Carrer de les Barques nº2 i des d’ací partirà fins a l’estadi de Mestalla. Una de les principals parades serà la seu de CaixaBank. L’objectiu és que siga una protesta pacífica que deixe clar quin és el pensament sobre Peter Lim i des de Libertad VCF esperen poder estar prop dels 20000 assistents.

Comunicat de Libertad

“Els sotasignats, entitats, associacions i, en general, aficionats, socis i accionistes del VALÈNCIA C.F; mitjançant el present comunicat, MANIFESTEN:

1.- Que CONVOQUEN al conjunt de la societat civil valenciana a la MANIFESTACIÓ PACÍFICA que tindrà lloc el pròxim 2 de març de 2024 a les 17 hores i s’iniciarà des del carrer de les Barques, cantonada amb la plaça de l’Ajuntament, de la nostra ciutat, a fi de:

a) EXTERIORITZAR, de manera pública i notòria, la nostra oposició a la gestió del VALÈNCIA C.F perpetrada pel seu màxim accionista a través de l’empresa pantalla MERITON HÒLDINGS LIMITED; reprovant, així mateix, el particular règim de repressió de la llibertat d’expressió i la discrepància que es ve duent a terme en el nostre club pels representants del màxim accionista a València, tenint en compte la clara contradicció de tals actuacions amb els nostres més fonamentals principis de convivència.

b) EXIGIR la màxima implicació i compromís dels nostres representants polítics -tant a l’Ajuntament de València com en la Generalitat Valenciana, a fi que complisquen les promeses realitzades en la campanya electoral prèvia als comicis municipals de 2023 i mitjançant les quals es comprometien a iniciar els contactes i converses oportuns amb la finalitat de propiciar l’eixida de Peter Lim de l’accionariat del nostre estimat club.

2.– La situació actual requereix una enèrgica i, al mateix temps, respectuosa exteriorització de la unànime opinió del VALENCIANISME en contra de Peter Lim i els seus representants Kiat Lim i Layhoon Chan, en la mateixa mesura en la qual EXIGIM a la classe política valenciana un posicionament ferm, valent i decidit al costat dels ciutadans i simpatitzants del VALÈNCIA C.F i en contra del particular règim opressor que Peter Lim, amb la inestimable ajuda dels seus assalariats locals, ha instaurat en el nostre estimat club, per la qual cosa fem una crida unànime perquè la participació en la manifestació convocada siga massiva per part dels aficionats i ciutadans de tota València”.