+  ACTUALITAT  

La visita de Lim a Àustria, més que una visita?

Per Blanquinegres · 13 Juliol, 2015

El VCF ja es troba a València per tal de preparar la segona etapa de la pretemporada que portarà als de Nuno a terres xineses, el proper cap de setmana. Tot i això, encara es recorda la visita del magnat de Singapur, Peter Lim al grup valencianista durant la seua estància a Àustria, el passat cap de setmana.

Esta visita, a un stage de pretemporada, no té molt de trellat, tenint en compte el moment de poca transcendència de temporada. La presència del màxim accionista guarda un capítol apart que podria traduir-se en esdeveniments futurs sobre l’entitat de Mestalla, tant en l’apartat esportiu com en la vesant més social del Club valencianista. Des de que el senyor Lim i la seua gent entraren al VCF, res passa per casualitat. La dificultat de reunir-se al complet i posar en comú temes comuns del Club fa que a la mínima s’especule per quins moviments estaran produint-se al voltant del Club.

Per posar un exemple, fa uns dies, els companys de Radio Esport apuntaven que en matèria de esponsorització, l’assumpte anava prou encaminat a la solució, definitiva i positiva. Un nou espònsor, que podria estar endarrerint la presentació pública de la nova 1a equipació blanquinegra, buscant el major impacte possible amb la més que probable nova aliança i que podria haver tingut, a Àustria, un apropament. Cal recordar que el VCF marxa cap a la Xina, el dijous, per disputar un duel 5 estreles davant el Bayern de Munic, un bon moment, per repercussió internacional que de segur no passarà per desapercebut per a l’equip de marketing valencianista. A més a més, com ja passarà a Salzburg, Peter Lim també serà un més de l’expedició blanquinegra per terres asiàtiques, motiu de sobra per tornar a especular sobre els futurs esdeveniments de l’entitat.

No tot és matèria social i també podria produir-se canvis en, el que més importa a l’aficionat de Mestalla, l’equip. La presencia de Lim a Àustria junt a Lay Hoon i Nuno podria derivar-se en novetats, en quant a planificació esportiva es refereix. Noves propostes per a la porteria, mig del camp o sobre el culebró de l’estiu ‘Cas Otamendi’.

Sense cap dubte, les pròximes hores, fins i tot dies, seran vitals per tal d’entendre les visites del senyor Lim al seu equip, al mateix búnquer en el qual han estat concentrats durant 6 dies.