La millor informació del ValènciaCF en valencià

La versió del València de la venda de Guedes
,

La versió del València de la venda de Guedes

COMPARTIR

Gonçalo passarà hui el reconeixement mèdic pertinent i prompte serà oficial la seua incorporació al club anglés. A la Premier hi ha equips molt potents, però els Wolves estan aconseguint formar un equip que hauria de lluitar per entrar en Europa, tot i que la rivalitat és màxima.

L’eixida del portugués és una realitat que no sorprén a ningú. Des del principi del mercat, la cúpula del València que anava a ser necessari i era impensable un escenari sense una venda important abans de l’1 setembre. No obstant això, les ofertes no arribava el calendari estava a ser l’enemic del club.

Segons han transmés fonts oficials del club, entre fixos i variables l’operació podria arribar, de manera senzilla, als 40 milions. No obstant això, el club no vol que això ocórrega de cap manera, ja que hauria d’abonar un 20% al PSG.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, durant els últims dies havien arribat oferiments de la Roma, el Newcastle i fins i tot el Sevilla, encara que cap arribava a la *orquilla per la qual el València estava disposat a desfer-se dels serveis del futbolista portugués.

L’operació es troba molt prop de tancar-se, i des del club esperen que no es s’allargue més enllà del dia de hui. No obstant això, no hi ha problema de terminis ja que amb l’eixida de Cillessen el València podrà inscriure a Samu Castillejo i a Samuel Lino.