ACTUALITAT  

La versió del València CF respecte al futur de Corona

Per Alejandro Fernandez · 08 Maig, 2023

El secretari tècnic del València, Miguel Ángel Corona, és un dels noms propis més discutits i qüestionats de la direcció esportiva valencianista. Corona ha sonat en diferents ocasions per una possible destituciói fins i tot el mateix València va eixir a desmentir-ho, però Corona no està qüestionat en l’actualitat pel màxim accionista, segons ha informat Pedro Morata en Ràdio Marca València.

Corona és criticat pel seu treball i per les declaracions que va realitzar en una roda de premsa realitzada en l’últim mercat d’hivern, on també es trobaven Javier Solís i la presidenta, Lay Hoon. El secretari tècnic va declarar que cap opció que hi havia per a incorporar en el mercat millorava la plantilla valencianista, afirmant que aquesta era molt completa i que no hi havia cap posició que es quedara coixa. Els rivals directes sí que van fitxar a l’hivern i uns mesos després, el València està en la corda fluixa pel descens.

El secretari tècnic continuarà treballant a les ordes de Peter Lim i continuarà formant part de la directiva valencianista que viatja a Singapur per a traslladar al màxim accionista totes les operacions mercat possibles, així com les baixes i altes que es poden produir en el pròxim mercat, que dependrà de si el club estarà en la Primera Divisió o en la segona categoria del futbol espanyol.