ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La versió del club de les últimes hores de mercat

Per Alejandro Fernandez · 31 Gener, 2023

El director corporatiu del València, Javier Solís, acaba d’abandonar la Ciutat Esportiva de Paterna i l’actualització quant al mercat de fitxatges és que no arribarà cap jugador al club en aquesta finestra d’hivern. No ha canviat res respecte al dia d’ahir en les oficines de l’entitat valencianista i l’arribada d’algun futbolista és una possibilitat ara mateix “remota”.

La presidenta del club, Lay Hoon, i el director tècnic, Miguel Ángel Corona, encara segueixen a Paterna a costa de poder realitzar una oportunitat de mercat i per a treballar en el present del club n una jornada marcada per la destitució d’ahir de Gattuso i pel primer entrenament de Voro amb la plantilla com a entrenador aquesta temporada.

El València no s’ha reforçat en aquest mercat d’hivern i resta la meitat d’una temporada en la qual el club mira de nou per no descendir que per les places europees. El camí de l’equip torna a ser el mateix amb la marxa d’un entrenador a meitat de la present lliga, la volta de Voro a la banqueta i el repte de la permanència.