ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La versió de Peter Lim sobre la banqueta del València

Per Alex Alfaro · 10 Febrer, 2023

Peter Lim, com en totes les operacions del València C.F, tindrà l’última paraula referent al futur entrenador del València. Com venim informat al llarg dels últims dies, el crèdit se li ha acabat a Voro i el València signarà un nou entrenador en les pròximes hores. La decisió està presa i Voro no finalitzarà la temporada al capdavant de l’equip com així es va dir en l’última roda de premsa que va dur a terme Miguel Ángel Corona al costat de la presidenta Lay Hoon Chan.

Tal com ha informat Nacho Sanchís en el portal Relevo, Peter Lim tenia el ferm convenciment d’aguantar a Voro fins a final de temporada però la mala imatge de l’equip li han fet modificar la seua opinió. El pla inicial era que Voro estiguera fins a juny i en eixe moment tractar d’atacar i arribar a un acord amb Nuno perquè trencara la seua clàusula i vinguera a València, encara que fora necessari un desemborsament econòmic. A final de temporada, i amb un any de contracte per davant per a Nuno a Aràbia, la seua clàusula seria d’una quantitat pròxima als tres milions, una cosa molt més viable que els sis milions que cal pagar ara mateix.

Ara mateix una de les primeres opcions per a Peter Lim és Vicente Moreno. El segon en la llista és Rubén Baraja, que ja ha donat al “sí” al València tal com ha rellevat el portal Golsmedia. Des del club no es descarta l’opció que Miguel Ángel Corona viatge a Singapur en les pròximes hores per a tancar la banqueta.