ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La versió de Nuno sobre la seua incorporació al València

Per Alejandro Fernandez · 06 Febrer, 2023

El València continua amb Voro com a entrenador del primer equip després de perdre davant el Reial Madrid dijous passat i ahir contra el Girona en Montilivi. Per davant encara queden 18 partits i la situació no milloraL’equip necessita una victòria per a conseguir la confiança necessària, però l’actitud, els resultats obtinguts i el conflicte institucional enguany estan resultant negatius en la mentalitat dels jugadors.

Les últimes informacions assenyalaven la crida que havia realitzat el màxim accionista del València al qual va ser entrenador del club des de juliol del 2014 a novembre del 2015, perquè tornara al club. Però segons ha informat Pedro Morata, que ha parlat amb Nuno, l’entrenador portugués no ha rebut cap cridada, hui dia, del València per a entrenar-ho.

Així, la crida que va realitzar Peter Lim a Nuno va poder ser per altres motius o raons que no tindrien a veure amb la seua tornada a dirigir l’equip de Mestalla. De moment, l’entrenador que s’asseurà en la banqueta i dirigirà el pròxim partit del València serà Voro. 

El València té un calendari de partits al febrer que se li pot fer costa amunt. Primer la derrota d’ahir contra el Girona, i després pels partits que venen contra l’Athletic, Getafe, Reial Societat i Barcelona.