ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La versió de Javi Guerra sobre la targeta roja

Per Blanquinegres · 10 Desembre, 2023

A més de per el partit perdut en el minut 87 contra el Getafe, Rubén Baraja va estar contrariat en el Coliseum amb les dos expulsions que va patir el seu equip per part de Quadra Fernández. Tots dos seran sancionats i no estaran dissabte que ve, a les 21.00, davant el Barcelona. De fet, és molt probable que Javi Guerra siga sancionat amb dos partits i es perda també el partit contra el Rayo, per la qual cosa no jugarà fins al primer partit del pròxim any davant el Vila-real, el 2 de gener.

Els dos futbolistes del València es van adonar dels errors que van cometre sobre la gespa del Coliseum i tots dos van demanar perdó en les seues respectives socials. El futbolista hispà-brasiler, que a més va exercir de capità, va escriure en el seu compte d’Instagram: “Assumisc la meua part de culpa i demane disculpes a tots, als meus companys, al club i a l’afició. Amunt València!”. Per part seua, Javi Guerra, també va utilitzar Instagram per a escriure un missatge un poc més llarg: “El partit de hui no ha anat com volíem, per això vull demanar perdó a tots els valencianistes. Assumisc les conseqüències, encara que no estiga d’acord amb el tracte rebut cap a l’equip. Toca alçar-se, treballar i continuar remant junts per al que ve”.

A partir de hui, Baraja ja està donant-li tornades a com podria suplir les dos absències d’una tacada ja que la plantilla del València és bastant curta. Diakhaby tornarà segur a l’onze, la qual cosa no és clar és si ho farà com a central o com a migcampista.

La versió de Javi Guerra

Segons ha informat Relevo i ha pogut confirmar Blanquinegres en fonts del vestuari valencianista, Javi Guerra nega la versió de l´acta. Segons ha transmitit al seus companys, la frase textual que li va dir a l´àrbitre va ser “Esto es de locos. Todo el rato igual”.

El València està buscant els àudios i  les imatges que demostren que Javi Guerra no va dir el que reflexa l´acta. Si no té èxit, no presentarà cap recurs perquè seria la paraula del jugador contra la de l´àrbitre.