+  PRIMER EQUIP  

La ‘VCF On Tour 2015’ ja pren forma

Per Blanquinegres · 10 Juny, 2015

El València CF, altre any més, competirà al més alt nivell possible per tal d’arribar al tret d’eixida de la temporada en el millor moment físic. A poc a poc, hem anat coneixent quina serà la marxa dels xics de Nuno a terres austríaques i alemanyes.

El VCF començarà la, il·lusionant, temporada 2015-16 a Viena el dia 8 de juliol. Allí a la capital d’Àustria, el conjunt blanquinegre s’estrenarà davant un clàssic del futbol austríac del futbol com el Wiener SK, conjunt amb 3 lligues, una copa d’Àustria i experiència al màxim nivell europeu.

Uns dies més tard, l’11 de juliol, els valencianistes començaran a competir als típics tornejos d’estiu. Amb el Red Bull Salzburg com amfitrió, el VCF serà un dels 4 participants a la Red Bull Salzburg Cup. A banda del conjunt local i el VCF, Southampton i Weder Bremen completaran un cartell de nivell.

L’última etapa de la VCF On Tour per continent europeu arribarà el 1 i 2 d’agost. Esta volta els de Mestalla xafaran terres alemanyes per tal de disputar altre torneig d’estiu organitzat per el conjunt de Colònia, el FC Koln. El quadre del torneig el completen FC Porto i Stoke City.

Estes son els primers compromisos confirmats per Europa. Cal recordar que, el VCF també comptarà amb partits a llocs més exòtics com és el continent asiàtic, però encara no es coneixen els possibles rivals.