Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La vacunació de la selecció espanyola es retarda al divendres

Per Pablo Marquez · 10 Juny, 2021

El Ministeri de Sanitat va aprovar l’opció que els integrants de la selecció espanyola es vacunaran de la primera dosi de Pfizer. En un principi, els futbolistes i el cos tècnic anaven a ser vacunats en el dia de hui, per a evitar contagis de coronavirus durant l’Eurocopa.

Discrepàncies entre Sanitat i la RFEF

No obstant això, segons ha informat el periodista de la cadena COPE, Juan Antonio Alcalà, la vacunació s’ha retardat al divendres. Este fet s’ha produït, perquè hi ha discrepàncies entre el Sanitat i la RFEF per a veure quina és la vacuna adequada que han de rebre els futbolistes.

Per una banda, el Ministeri de Sanitat opina que és millor que els futbolistes queden immunitzats amb Pfizer, ja que és una vacuna que està més adequada als seus màrgens d’edat. Per altra banda, la RFEF considera que és millor vacunar-se amb Janssen, ja que només és una dosi i seria més fàcil per a ells. S’espera que al llarg del dia de hui, entre Sanitat i la RFEF arriben a un acord per a començar amb la vacunació dels futbolistes i que puguen disputar l’Eurocopa sense cap tipus de problema.

Sergio Busquets, únic positiu

L’únic futbolista que té coronavirus a la selecció és Sergio Busquets. El migcampista del Barça està aïllat i a l’espera de rebre l’alta mèdica per a poder incorporar-se als entrenaments.

D’altra banda, la selecció també va notificar que Diego Llorente havia sigut positiu. No obstant això, el central del Leeds United ha donat negatiu en les dos proves PCR següents. Per tant, es va tractar d’un fals positiu i podrà tornar a entrenar amb la resta dels seus companys.