La millor informació del ValènciaCF en valencià

La targeta de l’hotel i Diakhaby
,

La targeta de l’hotel i Diakhaby

COMPARTIR

Diakhaby, a qui sempre envolta la rumorologia sobre una posible venda i es veu afectat per situacions estranyes, treballa a les ordres de Gattuso amb la incertesa per davant. Li queda un any de contracte amb el València i el seu futur està en l’aire. Si no se’l renova, l’any que ve pot eixir gratis i això fa que es disparen els rumors sobre una possible eixida.

Com ha informat la Gazzeta italiana, l’Inter de Milà podria estar interessat en fer-se amb els seus servicis. Al passat, també ha estat relacionat amb equips de la Premier League inglesa com el Newcastle, encara que no passen de ser interessos i rumors.

El francés és un home alegre, que gaudeix dels entrenaments sempre amb un somriure en la cara i que és volgut pels seus companys. És habitual en els rondos de l’entrenament veure’l bromejar quan hi ha alguna situació polèmica. “No, no entre jo. Eixe passe era molt roín”, se li va escoltar dir ahir.

Va acompanyat sempre amb el jove francés Koba Koindredi, amb qui comparetix habitació a Saint Gallen i és habitual veure’ls junts de camí al camp d’entrenament, que està a uns escassos 300 metres de l’hotel Santispark. Sense anar més lluny, a l’entrenament vespertí d’ahir, amb el mòbil en una mà i la targeta de l’habitació en una altra.

Una targeta que va donar de parlar, ja que la va portar durant tot l’entrenament guardada al calcetí. Qui sap per què, si va ser un descuit o va ser un recurs per assegurar-se de no perdre-la. Diaka és Diaka i té lo seu. Aquesta curiositat, una més per a la llista. I és que altra cosa no, però les claus de casa hi ha que portar-les empre damunt.