Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La Supercopa millonària que jugarà el València

Per Josep Prats · 09 Novembre, 2019

La Supercopa d’Espanya se celebrarà en Aràbia Saudí entre el 8 i el 12 de pròxim mes de gener. Si el conjunt valencianista arriba a la final, s’embalçarà 12 milions d’euros. I si cau eliminat en les semifinals, ingressarà 8,9 milions.

A més, cal afegir els diners que s’emportarà la Federació per portar l’organització del torneig a terres aràbigues. Esta xifra s’eleva fins als 50 milions d’euros.

La diferència amb el model clàssic és abismal. Començant pel tema econòmic i seguint amb l’esportiu. Abans, els equips que hi participaven en el partit pel títol s’emportaven els beneficis en taquilla i un percentatge de drets televisius,

El format esportiu és nou. Es disputarà amb un model “Final Four”, com es fa amb el bàsquet. Les semifinals seran dimecres 8 de gener, i dijous 9 de gener de 2020. La final tindrà lloc el diumenge 12 de gener, en un cap de setmana on la lliga deixa pas a la Copa del Rei, en unes eliminatòries on els quatre equips participants no jugaran.

La ciutat elegida per a la disputa de la Supercopa és Yeda, la segona més gran d’Aràbia Saudí i a 60 quilòmetres de La Meca.