ACTUALITAT  

La Supercopa d’Espanya es jugarà a Aràbia Saudí fins a 2029

Per Miguel Castells · 07 Juny, 2021

Aràbia Saudí està salvant econòmicament al futbol espanyol després de la crisi de la Covid. Des d’altres parts del món consideren que la Lliga és una competició realment atractiva, i estan dispostos a pagar una gran quantitat de diners per veure-la de més prop, és per això que, segons 2Playbook, Luis Rubiales ha aplegat a un acord per a celebrar la Supercopa d’Espanya a Aràbia Saudí com a mínim fins a 2029.

Algun galàctic?

La pèrdua de jugadors importants a Espanya no ha sigut impediment per a tancar este contracte, més encara tenint en compte que la continuïtat de Messi al Barça no està tancada, tot i que amb el fitxatge d’Agüero sorprendria l’eixida de l’argentí. També este estiu haurem d’estar pendents de si el Madrid firma a algun galàctic.

30 milions d’euros a l’any

La Real Federació Espanyola rep 30 milions d’euros per cada vegada que la Supercopa es disputa a Aràbia Saudí. Per tant, els beneficis d’esta dècada estan entre els 240 i els 320 milions d’euros. A l’acord també apareix que des d’Espanya s’ajude a desenvolupar el futbol femení d’Aràbia, però a la gent el que realment l’interessa és la Supercopa.

D’esta manera, fins a 2029 qualsevol aficionat que vullga anar a veure al seu equip a jugar la final de la Supercopa ja sap quins vols s’ha de comprar. La Federació necessita ixos diners, i al futbol modern l’economia és una part fonamental.