ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La sorprenent parella de centrals que prepara Baraja

Per Blanquinegres · 12 Septembre, 2023

L’equip dirigit per Rubén Baraja ha tornat als entrenaments en la vesprada de hui, després d’un cap de setmana sense acció a la Ciutat Esportiva de Paterna a causa de l’aturada de seleccions. El tècnic valencianista va canviar la primera sessió de la setmana per a la vesprada perquè un internacional poguera entrenar-se amb el grup.

El primer jugador internacional que torna de jugar amb la seua selecció i es posa a les ordres de Baraja és Mouctar Diakhaby. El futbolista guineà va jugar els 90 minuts de l’empat a dos contra la selecció de Malaui i aquesta vesprada tornarà a Paterna. Aquest partit era intranscendent, ja que Guinea ja estava classificada per a la Copa d’Àfrica de Nacions.

La setmana passada Baraja no va poder comptar amb una gran quantitat de futbolistes en els entrenaments entre els nou internacionals, els jugadors lesionats com Gabriel Paulista i Alberto Marí, i els jugadors amb molèsties com Dimitri Foulquier i Jesús Vázquez.

En l’entrenament en el dia de hui, Jesús Vázquez ha tornat a entrenar amb el grup i Paulista i Foulquier continuen al marge. Tal com ha informat Deportes COPE Valencia, Baraja pensa en Diakhaby i Mosquera com a parella de centrals de cara al partit contra l’Atlètic de Madrid. En el cos tècnic existeixen dubtes sobre el rendimient de Cenk.