ACTUALITAT  

Carlos Soler es reivindica al PSG jugant en una nova posició

Per Blanquinegres · 28 Novembre, 2023

La temporada passada, en l’últim dia de mercat, el PSG va tancar el fitxatge de Carlos Soler des del València, operació que es va tancar en 18 milions d’euros. La manca d’adaptació de Soler al club francés va impedir que s’assentara com a titular i que no comptara pràcticament amb minuts amb regularitat.

Un any després, la situació ha canviat completament per al valencià amb l’arribada de Luís Enrique, que ja no el tè en compte com a migcampista. Davant de la gran competència de migcampistes que acumula el PSG, l’entrenador asturià ha decidit situar-lo com a lateral dret.

I encara que és una posició inèdita per a ell, Carlos Soler ha respost amb gran rendiment en els partits que ha jugat en la banda dreta. En aquesta nova posició, l’exvalencianista ha potenciat la seua arribada i, amb la seua qualitat, ha millorat l’eixida de pilota dels parisencs.

Per tant, Soler es postula per ser el lateral dret que substituirà Achraf Hakimi en els partits en què no estiga disponible. Com a migcampista, de moment, té menys oportunitats de jugar, ja que Luis Enrique aposta per altres grans futbolistes com Ugarte, Zaïre-Emery i Vitinha, a més de Fabián Ruiz i Kang-in Lee, altre exvalencianista. En els partits que ha jugat en eixa posició, el valencià ha demostrat al seu entrenador que pot ser un actiu fiable com a lateral.