ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La situació del València CF i les crítiques traspassen fronteres

Per Alejandro Fernandez · 01 Febrer, 2023

El moment pel qual passa el València en l’actualitat, ja no sols és conegut en territori local o nacional, també ha arribat personalitats internacionals en el món del futbol. Andy West, un periodista de la BBC, ha comentat en les seues xarxes socials la situació per la qual travessa el club des de la compra de Peter Lim en 2014.

Andy West és un periodista independent que treballa en la divisió esportiva de la BBC, BBC Sport, i davant la seqüència de fets que han succeït en els últims dies al València amb la posició de l’equip en la classificació, l’eliminació de la Copa del Rei a Mestalla, la marxa de Gattuso, la incorporació de Voro i que el club no haja fitxat a ningú en el mercat hivernal, ha manifestat la seua opinió sobre el València i Peter Lim en la xarxa social de Twitter.

Aquests són els missatges que ha publicat en Twitter:

“Peter Lim segurament ha de ser conscient que tot el futbol, no sols els fanàtics del València, el consideren un dels pitjors propietaris que hem vist. Ha fet del club un lamentable objecte de burla. Té diners i connexions, però zero credibilitat. Seria fascinant saber si li importa

“I sí, València estava en un embolic horrible quan va arribar la benvinguda d’un heroi. Però això no excusa nou anys d’incompetència caòtica”

“Peter Lim va assumir com a propietari del València en 2014. Ha passat per nou entrenadors. Només un ha durat més d’una temporada. És trist veure aquesta agitació interminable en un club tan gran i històric, i és difícil veure que les coses milloren en el curt termini”

 

Hola