La millor informació del ValènciaCF en valencià

La selecció no es vacunarà per a l’Eurocopa
,

La selecció no es vacunarà per a l’Eurocopa

COMPARTIR

728-90

La selecció espanyola de futbol, segons ha avançat COPE, no es vacunarà per a disputar l’Eurocopa que arranca aquest mateix divendres. Malgrat que, al principi, l’expedició anava a rebre la vacuna de Pfizer, la Federació ha comunicat al Govern la seua decisió de rebutjar la possibilitat de vacunar-se.

La vacuna arriba tard

La possibilitat que la vacuna tinguera algun efecte secundari sobre qualsevol jugador, el fet d’haver de rebre dues dosis de la mateixa i que el grup no estaria completament immunitzat fins a quasi quan finalitza l’Eurocopa han sigut els motius que han portat als metges de la selecció desaconsellar la vacuna.

Perquè aquesta haguera sigut completament efectiva, els jugadors haurien d’haver començat amb les dosis quan Luis Enrique va oferir la llista de convocats.

Fi a un debat estèril

En la societat s’havia generat un debat sobre si era ètic posar la vacuna o no als futbolistes que disputaran l’Eurocopa. Després d’aprovar-se la vacuna va créixer el nombre de crítiques sobre la decisió. No obstant això, ara és la pròpia Federació la que ha rebutjat la vacuna, per la qual cosa es posa el punt i final a un debat que ha generat divisió d’opinions.