La millor informació del ValènciaCF en valencià

La selecció espanyola es vacunarà per a l’Eurocopa
,

La selecció espanyola es vacunarà per a l’Eurocopa

COMPARTIR

728-90

Després del recent cas de Busquets, amb el posterior positiu del central Diego Llorente, van saltar les alarmes sobre si la selecció espanyola hauria de ser vacunada de cara a la pròxima Eurocopa que arranca aquest pròxim divendres. Després d’uns dies de reflexió, Sanitat ha optat per administrar la vacuna a tota la selecció.

Vacuna i a jugar

La selecció rebrà la seua dosi de la vacuna faltant escassos dies per a arrancar l’Eurocopa. Amb 5 dies per al debut, Sanitat ja s’ha pronunciat sobre el tema, per la qual cosa viatjaran diumenge que ve dia 13 ja amb la vacuna posada, mentre que el 14 debutaran enfront de Suècia.

La selecció olímpica ja va ser vacunada

Els jugadors d’una prellista que va oferir Luis De la Fuente ja van ser vacunats. Aquests jugadors es troben en una llista inicial que el seleccionador espanyol en els pròxims JJOO va oferir de cara al torneig que es disputa aquest mateix estiu. De fet, aquest és un dels principals temes pel que s’ha criticat aquesta situació, perquè uns sí han sigut vacunats mentre que uns altres no ho havien sigut.

És ètic?

Aquest assumpte també ha provocat un debat dins de la societat espanyola. Fins a quin punt és ètic que es vacunen als futbolistes quan no els toca encara? El cas és que s’ha produït un al·luvió de crítiques i opinions per aquest tema. De fet, en l’enquesta que es va fer on es preguntava la seua opinió a la gent, el resultat va ser que pensaven que NO haurien de vacunar als jugadors.