Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La selecció espanyola acomiada a Gayà amb un vídeo emotiu

Per Pablo Marquez · 19 Novembre, 2022

José Gayà ja està en València. El lateral de Pedreguer ha abandonat la concentració de la selecció espanyola en Càtar per un lleuger esquinç pel qual no podia jugar davant la selecció de Costa Rica. El lateral es mostrava molt trist, perquè considerava que era la seua oportunitat.

La selecció espanyola, per la seua part, ha publicat un vídeo en el qual s’aprecia com tots els companys han volgut acomiadar a Gayà i mostrar-li el seu afecte en un moment tan complicat a nivell personal.

Les paraules de Busquets

El capità de la selecció espanyola, Sergio Busquets, ha volgut dedicar unes paraules al lateral del València, ja que és conscient que és molt dur perdre’s un Mundial quan ja estaves en la convocatòria.

Sóc conscient que ara poques paraules et llevaran la sensació que tens per no poder participar en este mundial que hem lluitat en la classificació. Et trobarem molt a faltar dins i fora del camp. Encara que no estigues, anem a lluitar per tu.

Les paraules de Gayà

Jose Gayà també s’ha acomiadat amb unes paraules dedicades a la resta de la plantilla i confia molt en els seus companys de selecció.

Sou un grup espectacular i estic segur que guanyarem la segona estrela. Estaré animant-vos des de casa.