La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Sampdoria, interessada també en Pepín
,

La Sampdoria, interessada també en Pepín

COMPARTIR

Reforçar el centre del camp és una prioritat per a Gattuso. El canvi de sistema i d’estil de joc és evident amb el tècnic italià, que no vol que cap pilota es llance en llarg si no es tracta d’una situació desesperada, i és per això que necessita més futbolistes al centre del camp, una parcel·la on té tres titulars decents, però després no confia en els suplents.

Les declaracions de Gattuso

Teòricament, una vegada s’oficialitze la venda de Guedes als Wolves el València podrà incorporar a Arthur, però les declaracions d’ahir de l’entrenador del València foren contràries a esta situació, ja que afirmà que “el sou és prohibitiu”. Possiblement Gattuso haja jugat les seues cartes al mercat per a no mostrar les seues intencions… o pot ser cert.

Esperar a les vendes

Mentrestant, hi ha un altre futbolista que espera: Pepín. El migcampista del Monza, equip que acaba de pujar a la Serie A, està convençut per Gattuso per a jugar a Mestalla, però com ha passat amb quasi tots els objectius del València este mercat, des del club li demanen que espere a les vendes per a poder incorporar-lo.

La Sampdoria

El temps passa i això al mercat sempre és un problema, ja que segons TuttoMercato al València li ha eixit un competidor per Pepín: la Sampdoria. L’equip italià s’ha fixat en el migcampista, que ara haurà de decidir si continuar esperant al club che o firmar per un altre equip de primera divisió italiana.