ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Sampdoria aposta per Kang In

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2021

Kang In Lee està en una situació complicada al València CF, segurament semblant a la del seu company Daniel Wass. El sud-coreà tampoc vol renovar amb el club de Mestalla i porta mesos amb aquesta idea. La diferència amb el danés és que Kang In Lee ha anat de cara i ha sigut clar amb el València CF en tot moment. El problema, no obstant això, és el mateix: no porta ofertes i la possibilitat que isca gratis en 2022 és real, però sent un jugador molt jove i amb una gran trajectòria per davant.

No obstant això, sembla que el futbolista, ara sí, té a un club que de veritat vol apostar per ell de manera immediata. Parlem de la Sampdoria, club en el qual també milita Jeison Murillo, central colombià que interessa al València CF. Fa uns dies, la Cadena Ser avançava aquest moviment de cartes, el qual interessa i molt als de Mestalla, encara que des del club prefereixen rebre diners i no futbolistes pel sud-coreà, ja que hi ha problemes amb el FPF.

La venda de Damsgaard, clau en l’interés per Kang In

Tal com ha informat Sportmediaset (i ha recollit Plaza Deportiva), els italians estan esperant fer caixa per l’internacional danés per a intentar el fitxatge de Kang In. La gran Eurocopa del futbolista, la selecció del qual va arribar a semifinals, ha cridat l’atenció de molts clubs europeus, especialment de la Premier League, i esperen rebre una gran quantitat de diners per ell.

A partir d’ací, hi ha dos escenaris possibles: que la Sampdoria pague el que el València CF demana per Kang In (prop de 10 milions), o que els italians paguen una xifra baixa pel sud-coreà i intenten ficar a Murillo en l’operació, pel qual deuen diners encara al club de Mestalla. Semblen condemnats a entendre’s.

Kang In Lee, eliminat dels JJOO

Fa uns dies va finalitzar la participació de Kang In Lee en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La seua selecció no va fer mal paper (va perdre en quarts de final), però el futbolista sud-coreà torna a deixar la sensació que pot rendir més. Encara que marcara tres gols en la competició, va ser suplent en tres dels quatre partits i només va jugar 121 minuts. El talent del jugador és inqüestionable, però raons hi ha per a pensar que alguna cosa succeeix perquè no s’assente en cap equip.