ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La ridícula oferta de l’Olympique de Marsella per Wass

Per Alex Alfaro · 01 Agost, 2021

Un dels futbolistes que té clar que vol abandonar la disciplina del València C.F és Daniel Wass. Aparentment des del club no ho veuen amb mals ulls, sempre que els agents del futbolista puguen portar una oferta justa.

Malgat que Wass desitjava tornar a Dinamarca, hui dia l’única oferta que està sobre la taula és la del Olympique de Marsella, encara que no és per a res seriosa. Des de França han oferit 750.000 euros pel traspàs, una cosa que es podria considerar fins a una falta de respecte per al València.

Si res canvia, el danés es posarà a les ordres de Bordalás dilluns que ve, a menys de dues setmanes per a l’inici de la competició.

Segons comptava Carlos Bosch i Julio Insa durant el dia d’ahir, el València ha rebutjat l’oferta ja que esperava una xifra que s’acostara als dos milions d’euros, que era el que els agents de Wass van prometre a principi d’estiu.

Veurem com és l’actitud del jugador, que a Vigo es va posar ” en modo rebel·lia ” i ara tampoc sembla que estiga per la labor de començar la temporada al València.