ACTUALITAT  

La RFEF posa data i hora al partit Espanya – Brasil contra el racisme

Per Alejandro Fernandez · 15 Gener, 2024

L’estadi Santiago Bernabéu albergarà un partit amistós de preparació entre Espanya i el Brasil el dimarts 26 de març de 2024 a partir de les 21:00h. El partit serà durant la primera concentració de l’equip de Luis de la Fuente en 2024. 

La cita servirà per a reforçar el compromís contra la violència i el racisme en el futbol i intensificarà les bones relacions entre les dos entitats rectores nacionals, constituint una gran festa del futbol entre dos de les seleccions més potents del panorama internacional.

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Confederació Brasilera (CBF) van anunciar l’acord del partit entre les dues seleccions 15 dies després dels fets esdevinguts a Mestalla entre Vinicius i l’afició valencianista. L’amistós es jugarà baix el lema ‘Una mateixa pell’, fent referència al motiu pel qual es jugarà aquest partit, la lluita contra el racisme.

L’RFEF ha aprofitat aquest amistós per a “intensificar les bones relacions” entre totes les entitats nacionals, segons explica el comunicat emés aquest mateixa demà per la pròpia federació.