La millor informació del ValènciaCF en valencià

La RFEF es reunirà este dijous amb els interessats en ser seu per al Mundial 2030
,

La RFEF es reunirà este dijous amb els interessats en ser seu per al Mundial 2030

COMPARTIR

L’operació Nou Mestalla està més prop que mai de desbloquejar-se. El València, principalment a través de Lay Hoon, ja quasi ha tancat un acord amb la Generalitat per a reprendre les obres després d’afirmar que realitzaran un estadi amb una capacitat d’eixida de 66.000 espectadors, i que en cinc mesos s’ampliaria fins als 70.000 que demana el Govern.

Candidatura ibèrica

D’esta manera, la ciutat de València es planteja de forma seriosa ser seu per al Mundial 2030. La candidatura ibèrica (Espanya i Portugal) busca els millors estadis i ciutats per a acollir un esdeveniment d’esta magnitud i el mateix president de la RFEF (Real Federació Espanyola de Futbol), Luis Rubiales, afirmà que València no podia faltar.

Reunió este dijous

Doncs bé, segons Onda Deportiva, este dijous es realitzarà la reunió entre la RFEF i les comunitats autònomes o clubs que estiguen interessats en ser seu per al Mundial 2030. La presència de la Generalitat o del València CF implicaria que tenen una confiança plena en la construcció del Nou Mestalla, almenys en esta dècada.

Ja són molts anys amb una construcció totalment parada, i els valencians necessiten que ixa entrada de la ciutat tinga un altre aspecte. No és gens positiu per a ningú tindre un estadi per acabar, i el que és necessari és convertir-lo en un dels millors del món.