La millor informació del ValènciaCF en valencià

La RFEF anuncia els estadis del Mundial 2030
,

La RFEF anuncia els estadis del Mundial 2030

COMPARTIR

Este matí s’ha produït una reunió en la Ciutat del Futbol de las Rozas per a planificar el Mundial 2030. Cal recordar que Espnaya vol presentar una candidatura unificada amb Portugual. Per a aconseguir això, la RFEF s’ha reunit hui amb ajuntaments i clubs per a decidir quins seran els estadis en els qual es jugaran els partits. 

Ara mateix, la RFEF acaba d’informar quins seran els quinze estadis. Per tant, els partits del mundial es jugaran en: Camp Nou, Santiago Bernabéu, Wanda Metropolitano, Nou Mestalla, San Mamés, La Romareda, La Rosaleda, La Cartuja, Riazor, Balaidos, Nueva Condomina, La Palma, Cornellà i el Molinón. 

El Nou Mestalla tindrà partits del Mundial

Finalment, tot fa indicar que la candidatura del Nou Mestalla ha convençut a la RFEF. Ara, les institucions i el València han de començar a treballar a contrarrellotge per a poder acabar l’estadi i albergar esdeveniments d’este tipus.

Un dels requeriments per a poder acollir partits d’estes dimensions és tindre un mínim de 40.000 localitats a l’estadi. Ara mateix, hi ha alguns estadis d’esta llista que no arriben a eixa xifra. Estos estadis haurien de fer una ampliació. 

Pel que respecta al Nou Mestalla, l’aforament de 70.000 persones és molt important, perquè podria albergar unes semifinals de la Copa del Món, tal com va informar el club en la presentació del projecte del nou estadi. Per tant, les institucions públiques estan pressionant a Meriton per a fer un estadi de 70.000 localitats.