La millor informació del ValènciaCF en valencià

La revolució que planeja Anil Murthy en el València Mestalla
,

La revolució que planeja Anil Murthy en el València Mestalla

COMPARTIR

728-90

El València Mestalla no ha tingut sort esta temporada. El filial de l’equip de la Capital del Túria ha descendit dos divisions consecutives en una mateixa temporada i jugarà en tercera RFEF amb l’objectiu de tornar a pujar a divisions superiors. Pel que respecta a la direcció del Mestalla, a Òscar Fernández encara li queda un any de contracte.

La idea és acomiadar a Òscar Fernández

No obstant això, el president del València, Anil Murthy, té uns altres plans al cap per a dirigir el Mestalla. Segons ha informat el periodista valencià, Salva Gomis, la idea que té Anil Murthy sobre la gestió del filial valencianista és acomiadar a Òscar Fernández i a tot el seu cos tècnic. L’experimentat entrenador no ha pogut aconseguir els resultats esperats i el president del València considera que la millor opció és començar un nou projecte en el filial per a intentar pujar a Segona RFEF la pròxima temporada.

A més, Anil Murthy ja té clar quin serà el pròxim entrenador del València Mestalla. Segons ha afegit Salva Gomis, Miguel Àngel Angulo podria ser el nou tècnic. Un dels jugadors del València campió de principi de segle seria l’encarregat de pujar amb el Mestalla, després del seu gran treball amb el Juvenil A. També pujaria José Luís Bravo.

Canvis en el Juvenil A i el València Femení

Este no seria l’únic canvi en l’esquema del València CF, ja que Anil Murthy també ha pensat en reestructurar la direcció del juvenil A i del València Femení, segons Salva Gomis. En primer lloc, com Miguel Àngel Angulo entrenaria al València Mestalla, l’entrenador del Juvenil A seria José Bargues.

Com l’actual tècnic del femení passaria a entrenar al Juvenil, Anil Murthy ha considerat que Andrea Esteban entrenaria al València Femení. Estos són els canvis que planeja el president per a la pròxima temporada. Després dels mals resultats, el València espera poder millorar la seua dinàmica i tornar a divisions superiors en el València Mestalla.