Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La reunió entre Sean, Gattuso i Corona serà este dissabte

Per Alex Alfaro · 29 Juny, 2022

Sean Bai, actual director general del club, tindrà al llarg d’esta setmana una reunió important amb Gattuso, tal com va adelantar el diari Superdeporte per a definir el que serà el mercat de fitxatges durant el mes de juliol agost.

Fins hui, l’executiva del club i la direcció tècnica havien tingut diferents converses, però una mica més informals i de presentació. Esta vegada es posaran noms sobre la taula per a tractar de treballar amb un consens que haurà d’anar lligat a la figura de Mendes i a les decisions que prenga el màxim accionista des de Singapur.

La reunió tindrà lloc a la fi de setmana i marcarà el full de ruta del club durant les pròximes setmanes. De moment la situació és la mateixa o pitjor que quan va començar el mercat i continuen sent necessàries moltes vendes abans del pròxim 30 de juny

La reunió entre Sean, Gattuso i Corona serà este dissabte, tal com ha informat El Desmarque i tindrà sobre la taula la confecció de la pròxima temporada. A més, Gattuso arribarà eixe mateix dia des de Marbella. Tornarà a València ja per a quedar-se, ja que dimarts que ve arranca ja la pretemporada.

A més, tot açò coincideix amb l’arribada de Lay Hoon a la ciutat de València. Durant el dia de hui també se li ha vist a Corona en les oficines.