Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

No haurà resposta per part dels agents de Lato a l’oferta de renovació

Per Vicent Burguete · 30 Desembre, 2022

Pareix que el València Club de Futbol va abordant les diferents renovacions que es requereixen a la plantilla i ja comencen les primeres propostes formals. Tenint a l’horitzó renovacions com les de Diakhaby, ara li ha aplegat el torn de les negociacions a Toni Lato.

El passat dijous, els companys de Superdeporte informaven de la primera oferta que el VCF havia fet aplegar al lateral esquerrà. Esta primera oferta formal tracta d’una ampliació de contracte fins a juny de 2024, és a dir, només una temporada i, a més, amb una rebaixa del salari substancial de més del 50%.

Davant este escenari i a escassos dies que Lato puga negociar amb altres equips per marxar-se lliure una vegada finalitzat el seu contracte a juny de 2023, l’agència de representació del jugador no es planteja ni respondre a la proposta perquè des d’esta part s’entén que esta oferta no es correspon ni amb el rendiment ni amb el compromís del de La Pobla de Vallbona.

Així com assegura Superdeporte, l’entorn de Toni Lato ha interpretat l’oferta com una invitació a abandonar el club i confirma que el VCF no aposta per este i sí per Gayà o Jesús Vàzquez. El jugador, que és el quart capità de l’equip, esperava que el club sí que apostara per ell i no té gens de pressa per aclarir el seu futur.

Davant este escenari, s’haurà de veure si el club mou fitxa i rectifica eixa primera proposta de renovació o si, per l’altra part, Toni Lato ‘pren cartes a l’assumpt’ obrint altres portes de cara al seu futur.