Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La rescissió de contracte de Samu Castillejo podria ser un problema per al fair play

Per Eva Tortajada · 20 Juny, 2024

Rubén Baraja va pedir l’eixida de Samu Castillejo fa un any i, ara que el técnic ha renovat el seu contracte amb el club, és hora de buscar-li una solució permanent a Castillejo. El malagueny encara té un any de contracte amb el club i la rescissió d’aquest podria suposar un problema per al fair play financier.

El jugador té un dels salaris més alts de la plantilla i, si la rescissió es desenvolupara, el club hauria de pagar-li una indemnització que comptaria per al fair play de la temporada 2024-25. Així ho indiquen els estatuts de LaLiga sobre les confeccions de les plantilles i el límit económic de les mateixes.

El jugador va arribar gratis del AC Milan al 2022, i, encara que va reduïr el seu salari per a jugar en el València, aquest continua sent un gran esforç econòmic per al club, sobretot per a un jugador amb el que no es compta.

Aquesta passada temporada, el jugador ha jugat cedit al Sassuolo en un any en el que l’equip ha terminat baixant a la Serie B italiana i en la qual el jugador no es va afiançar com una peça important al terreny de joc, disputant només 681 minuts en tot l’any.