Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  

La renovació de Guillamón, tancada

Per Blanquinegres · 28 Septembre, 2022

El València CF continua treballant en les renovacions dels seus jugadors amb l’objectiu de poder-los oferir un bon contracte i d’evitar casos com el de Ferran Torres o Carlos Soler, els quals no van arribar a un acord amb el club i van decidir començar una nova aventura lluny de València.

Damunt de la taula el conjunt blanquinegre té ara la renovació de José Luis Gayà i d’Hugo Guillamón. Tot apunta que els dos jugadors acabaran renovant amb el València CF i seguiran lligats a l’equip almenys durant les pròximes temporades. El lateral de Pedreguer té clar que vol estar tota la seua etapa com a jugador de futbol professional a València, mentre que Guillamón, tal com han informat a Deportes Cope València, podria renovar de moment fins a l’any 2026.

Guillamó, tancat

El migcampista del València CF, que ara està també centrat en l’objectiu de poder formar part de la Selecció Espanyola per al Mundial, té l’oportunitat de firmar el seu contracte de renovació amb el club per a les pròximes 3 temporades. Segons el mateix mitjà, la renovació ja estaria pràcticament tancada i tan sols faltaria fer oficial l’anunci. Si no passa res, el nou contracte de Guillamón serà oficial en les pròximes hores.

Gayà serà el pròxim

El capità acaba contracte al juny de 2023. Ha hagut diverses conversacions, però encara no s’ha arribat a un acord definitiu. No obstant això, les dos parts estan tranquil·les perquè són conscients que volen el mateix.

Gayà sempre ha manifestat en reiterades ocasions que el seu desig és seguir molts anys en la capital del Túria. De fet, segons avançava deportes COPE València falten només uns detalls, perquè la renovació del lateral estiga tancada de forma definitiva.

La xifra que li ha oferit el València a José Luis Gayà és de 6 milions d’euros bruts per temporada. A part d’això, en lateral de Pedreguer tindrà unes primes en funció del seu rendiment.