Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La relació entre Lay Hoon i Lim s’ha trencat

Per Blanquinegres · 05 Septembre, 2023

La relació entre Lay Hoon i Peter Lim, màxim accionista del València, està trencada o pràcticament trencada. Segons ha informat el periodista Paco Lloret a València Capital Ràdio, al llarg d’este mercat d’estiu s’ha anat fragmentant la relació entre Lay Hoon i Peter Lim.

Lay Hoon va dir en la seua primera etapa al València que “ella era Peter Lim”. Però la realitat ara és molt diferent. Segons este mateix periodista, quan Lay Hoon s’ha de posar en contacte amb Peter Lim ho ha de fer a través de la seua secretària.

En finalitzar LaLiga va estar sis setmanes a Singapur i va tornar amb la idea que calia reduir de manera important el cost de plantilla. No obstant això, hi ha un fet concret i és que Lay Hoon ja no vol estar a València i Peter Lim li ha obligat a estar ací.

Durant tot l’estiu s’ha vist com les seues peticions a Singapur no es complien i en les pròximes setmanes, segons aquest mitjà, assistirem a canvis que poden ser significatius. Ella havia creat un equip de treball a València, però ella ha perdut tota la força. A més, Lay Hoon encara no ha aconseguit solucionar la seua principal ocupació que era el Nou Mestalla.

El valencianisme, després de finalitzar el mercat, està esperant que la Presidenta del València explique i done respostes a tot el que ha succeït. No obstant, segons ha informat SER DEPORTIVOS València, ara mateix està de viatje.